OM CONTENT SOCIETY

Lång erfarenhet och bred kompetens

Content society är ett modernt mediaföretag som är verksamt inom digital marknadsföring. I vår tjänsteportfölj finns bl  a enklare webbsidor, e-handelssidor, digital signage, mediaproduktion samt ett brett utbud av andra digitala marknadsföringstjänster.

Vi har jobbat med webben i olika sammanhang sedan 1997 och har utvecklat webbsidor och e-handelssidor för företag och organisationer av varierande storlek. Vi har också arbetat med daglig drift av företags webbsidor och sociala medier.

De senaste fem åren har vi byggt upp erfarenhet och kontakter inom digital signage. Vi kan idag genom våra exklusiva samarbeten med några av marknadens ledande leverantörer leverera högklassiga lösningar inom både reklam och informationsskärmar.

Utöver vår tekniska kompetens har vi också kunnande inom mediaproduktion och marknadsföring. Vi har hjälpt många företag och organisationer med sina medie och marknadsförings -behov genom åren.

Vi tror att man genom att förena teknik, mjukvara, kompetens och kreativitet kan förändra sättet som vi ser på reklam, marknadsföring och annonsering.

Vi skapar värde på webben

Vi har jobbat med webbutveckling i olika omfattning sedan 1997 och har på den tiden samlat på oss en hel del erfarenhet och kunskap som vi använder i vårt dagliga arbete med att skapa värde för våra kunder på internet. 

Att synas på internet är idag nästan synonymt med existens. De allra flesta människor söker information via internet när de skall köpa en produkt eller tjänst. Content society jobbar med att hjälpa våra kunder att finna sin plats på internet och göra det bästa av den.

Vi kan bidra med allt ifrån en enklare hemsida, eller en proffsig och välfungerande webbshop till att överta ansvaret för drift och utveckling av ett företags hela webbmiljö. Vår ambition är att bli en långsiktig partner till våra kunder och tror att man lyckas bäst när man fokuserar på det man är bra på. Låt oss ta hand om webben så kan ni fokusera på er kärnverksamhet.

Vi älskar WordPress

Det är sant. Vi älskar verkligen WordPress och därför har vi valt att arbeta uteslutande med den plattformen. WordPress är idag den absolut största webbplattformen och även om det inte är huvudanledningen till att vi valt att arbeta i den så är det iallafall inte en nackdel. Här nedanför finner ni några av anledningarna till att välja oss för ert nästa webbprojekt.

En långvarig partner

Vår ambition är och har alltid varit att vara en varaktig och värdefull samarbetspartner för våra kunder. Ett stort antal av våra kunder anlitar oss löpande för att utveckla och underhålla deras webblösning. En av de mest populära tjänsterna som vi erbjuder är vårt förvaltningsavtal som innebär att vi löpande övervakar, uppdaterar och säkerhetskopierar kundens hemsida. Det skapar ett mervärde för kunden som kan slappna av och veta att den ”tråkiga” tekniska biten hanteras av någon som är kunnig på området.

Naturligtvis jobbar vi också löpande med att utveckla och uppdatera både lösningar och innehåll för flera av våra kunder. Det kan vara allt från att byta ut bilder och information om företagets anställda, uppdatera produkter i deras webbshop eller att integrera en lösning för digitala reklamskärmar i deras befintliga hemsida.

Som sagt… Vi siktar på att vara en långsiktig partner.